DELAVNICE ZA RAZVOJ PROJEKTNIH IDEJ - Javni razpis 2014 MALI projekti, NVO program Finančnega mehanizma EGP in Norveškega finančnega mehanizma

V okviru pomoči prijaviteljem na Javni razpis 2014 za male projekte CNVOS in REC vabita na 6 delavnic za razvoj projektnih idej, katerih namen je pomagati organizacijam, ki že imajo osnovno projektno idejo, to idejo nadgraditi, da bo čim bolje odgovarjala na eni strani na potrebe okolja in na drugi strani ciljem razpisa. Na delavnicah bodo udeleženci dobili vpogled v to, kako ustrezno definirati in utemeljiti problem, prav tako bodo spodbujeni k poglobljenemu razmisleku o predlagani projektni ideji. Udeleženci bodo pridobili usmeritve, kako priti od problema do rešitve, kar jim bo koristilo tudi pri vseh bodočih projektnih prijavah.

Več informacij, program ter prijavnice najdete na spletni strani cnvos.si.

Norveški finančni mehanizem in Finančni mehanizem EGP

Podpora zmanjšanju socialnih in ekonomskih razlik v Evropskem gospodarskem prostoru.

REC

Regionalni center za okolje za srednjo in vzhodno Evropo (REC) je mednarodna organizacija, katere poslanstvo je pomagati pri reševanju okoljskih problemov.

CNVOS

Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij.

Z nadaljevanjem ogleda te strani, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. Za več informacij o piškotkih kliknite tukaj.